Video Screencast Help
Symantec Secure Login will be live on Connect starting February 25. Get the details here.

Endpoint Protection Day våren 2010

Created: 05 Mar 2010 • Updated: 02 Nov 2010
risonhaug's picture
0 0 Votes
Login to vote
Location: 
Oslo, Norway (Oslo Atrium, Bjørvika Konferansesenter)
Time: 
Thu, 11 March, 2010 - 0:30 - 8:30 PST

 

Del kunnskap, skap kontaktnett og oppdater deg på det siste innen trusler og sikkerhetsverktøy.

  

Agenda 

08.30  
 
Registrering og morgenkaffe
09.00

Nyheter: De siste 12 måneder har vært et svært spennende år for Symantec. Oppkjøp av ny teknologi og intregrasjon av disse mot eksisterende teknologi er stikkord som vi avslører litt mer av her.  Vi presenterer også premien som trekkes mot slutten av dagen. V Roger Ison-Haug, Symantec og George Aubert, Syscom

09.30 Datalekkasje – er svært kostbart – vi ser på hvordan sikre noen av dine viktigste eiendeler mot kostbare tap v/ produktansvarlig Paul Garpe fra Symantec
10.00 Pause
10.15 Sikkerhet og Windows 7: Windows 7 er her med full tyngde og tilhørende utfordringer. Vi ser nærmere på praktiske behov og utfordringer rundt sikkerhet og Windows 7 v/ Rune Bakken, Syscom
11.00  Pause
11.15 ”The anatomy of a breach” Internettrusler og helhetlig sikring. Hvordan brudd oppstår og hva gjør vi når de oppstår? Kom og hør John Turner, Vice President i Symantec og tidligere leder for Gartner USA
12.00 Lunsj
13.00

Storskala implementering av SEP i et av Norges største driftsmiljøer. De fleste erfaringer kan overføres til mindre miljøer. v/ Torbjørn Remmen, Syscom.

13.45 Pause
14.00 Tips og Triks.

Vi har satt av rikelig med tid til å gå gjennom det siste og nyeste, blant annet tilleggsfunksjonalitet i Protection Suite. De beste hands-on ekspertene fra Syscom og Symantec vil være tilstede i salen for å besvare spørsmål og utdype de temaene dere helst vil høre om.

Meld gjerne inn spørsmål på forhånd!

15.30 Pause
15.45 Oppsummering og trekning av konkurranse
16.30 Transport til Latter på Aker Brygge -  middag og show utover kvelden.

  

Hvorfor delta: 

1.  Vinn en tur til Symantecs Security Operations Centre (SOC) rett utenfor London!

Premien trekkes blant fremmøtte deltakere og består av en to dagers faglig nyttig og sosialt hyggelig tur til Symantec SOC, som er Symantecs hovedsenter for overvåking og analyse av trusselbildet. Her blir det også anledning til å treffe menneskene bak produktene. Hyggelige måltider og en overraskelse er også inkludert på turen. Turen arrangeres i løpet av mai, varer i 2 dager og gjelder for deg pluss en kollega.

2.  På Endpoint Protection Day inviterer vi deg til å møte Symantecs og Syscoms egen fagekspertise innenfor produkter du er godt kjent med og teknologi vi synes er spennende og som utfyller Endpoint Protection. 

3. Møt John W. Turner som Vice President, Europe, Middle East & Africa Pre-Sales and Specialist Organization i Symantec og tidligere Group Vice President for the Gartner Executive Programs.

Vi kan love deg faglig innhold og konkrete råd du kan ta med deg tilbake til din hverdag.

Vårt mål med dagen er at alle som deltar skal ha faglig utbytte samt bygge nettverk og etablere større innsikt i viktige sikkerhetsprodukter. I tillegg ønsker vi å gi deg en sosial og hyggelig opplevelse.

Kurs / Seminar navn:

Endpoint Protection Day

Dato :

11. mars 2010

Sted:

Oslo Atrium, Bjørvika Konferansesenter

Varighet:

1 dag +kveld

Adresse:

Vis a vis Operaen