Video Screencast Help

Messaging Gateway

Results for Messaging Gateway

I need a solution Releasing SPAM taking long time (10 minutes) in Messaging Gateway with Active Directory with Glocal Catalog hello dear technicals, i have Symantec ...
Forum Discussion by Teh Mod | 20 Apr 2018 | 1 comment
I need a solution bonjour , notre domaine ( lutec-france.fr) ne peut plus envoyer de message au domaine (yesss-fr.com) jai comme message d'erreur merci par avance This ...
Forum Discussion by mazade florian | 20 Apr 2018 | 1 comment
I need a solution Hi, Outbound emails getting delay for the deliver to particular recipient, please find the below error message, Please anyone give me the solution for ASAP. ...
Forum Discussion by Harihara Saravanan | 07 Apr 2018 | 2 comments
I need a solution Hi, I have emails on my quarantine, for which the domain has changed. For example email was sent to jdevi@xxx.com , but domain has changed to jdevi@yyy.com . ...
Forum Discussion by Gavinash | 03 Apr 2018 | 1 comment
I need a solution Hi, Virus and SPAM filtering has automatically disabled in SMG due to licence expired, Is possible to re-enable the virus and spam fitering in SMG for temporary? ...
Forum Discussion by Harihara Saravanan | 01 Apr 2018 | 4 comments
I do not need a solution (just sharing information) Just raising awareness: this is a valuable resource for anyone looking to understand the threat landscape and plan effective ...
Forum Discussion by Mick2009 | 28 Mar 2018 | 1 comment
I need a solution Is there a suggested or recommended disk format for Messaging Gateway virtual machine running on Server 2012 R2 Hyper-V?  VHDX or the older VHD?  Thanks ...
Forum Discussion by ricardome | 26 Mar 2018 | 1 comment
I need a solution I am having a problem when sending any e-mails to a specific domain (only that domain). The message is quied with the error "454 4.7.1<---@---.com>: ...
Forum Discussion by Fawzy Mohamed | 25 Mar 2018 | 4 comments
I need a solution I putted specific email address in the "Good Sender" list, how long does it take effect? Thanks. 0 ...
Forum Discussion by itadmin_symante... | 20 Mar 2018 | 4 comments
I need a solution SMG Version 10.6.4.3 SMG does not respond to telnet on port 587 * Firewall ports are open. * SMTP Authenication is enabled * Authentication is set to : ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Kim Matthiesen | 19 Mar 2018 | 4 comments