Video Screencast Help

11.x

Results for 11.x

I need a solution A document from Symantec found in their FAQ named "Symantec Endpoint Protection Client configuration changes for performance optimization"  ( ...
Forum Discussion by ndd | 26 Mar 2008 | 2 comments
I need a solution I'm trying to update the sylink.xml file on over 1000 machines because our navce server database was rebuilt.  I got the sylinkremote tool to distribute the ...
Forum Discussion by chandlerbing | 26 Mar 2008 | 3 comments
I need a solution I've installed SEP 11 MR1 and updated it with the MP1 patch, then pushed the client packages to pc's. Later I came across different messages talking about ...
Forum Discussion by ndd | 26 Mar 2008 | 9 comments
I need a solution Hi;   I have the following problem  : Under Windows XP :      I have the option < look for virus > when I right click  a folder like c: Under ...
Forum Discussion by elouerdighi | 26 Mar 2008 | 2 comments
I need a solution Hi All,       I have tested replication between 2 SEPM Servers but was not successfull. It shows replcating database & continues for hours. If anybody ...
Forum Discussion by Jainam Technolo... | 26 Mar 2008 | 2 comments
I need a solution I've been rolling out SEP 11 now for the past month or so and just this morning a startup scan was initiated. I have turned off every scan I can find - even ...
Forum Discussion by kpayton | 26 Mar 2008 | 6 comments
I need a solution What is the plan and/or future for IPv6 support for Endpoint Protection? 0 Agreed The ...
Forum Discussion by SPC | 26 Mar 2008 | 1 comment
I need a solution I guess there are a lot of threads like this one allready, but anyway... I need to get this out of my system.   We're having serious performance ...
Forum Discussion by Niels Korup | 26 Mar 2008 | 36 comments
I need a solution Is there a way to prevent Symantec Endpoint Protection from creating an Event ID 6 "Could not scan in file..." in the Windows Application log on a ...
Forum Discussion by Michael Hedberg | 26 Mar 2008 | 1 comment
I need a solution Hi   For some reasons endpoint 11 didnt work for me on my servers (windows 2003 strd sp2) it keep losing the connection with the clients and some ...
Forum Discussion by Erik Richter | 25 Mar 2008 | 4 comments