Video Screencast Help

Ghost Solution Suite

Results for Ghost Solution Suite

I need a solution I can't arrive to deploy an image: - I've tried with the agent installed on the client side, - then I've tried to restore via GhostCast with a ...
Forum Discussion by Xavier Ronteix | 15 Jun 2007 | 5 comments
I need a solution I am receiving a couple of warning messages when imaging.   Create Machine Account:  failed to create an administrative connection to the domain controller ...
Forum Discussion by stormtrooper77 | 14 Jun 2007 | 3 comments
I need a solution I have created a ghost boot cd using version 11.0 on.  When I boot the computer up I receive the following error message:   Boot from CD:   1. HDD ...
Forum Discussion by myfj | 14 Jun 2007 | 2 comments
I need a solution After I have re-imaged a machine windows xp trys to install a new volume and fails.  I tell it to finish and I look in the device manager and find there are no ...
Forum Discussion by Ben W | 14 Jun 2007 | 2 comments
I need a solution I'm using Ghost Console v11.0.1.1533, I used the autoinstall from the cd to make aipackages, the problem i'm having is that every package deploys with a ...
Forum Discussion by Alaric | 13 Jun 2007 | 13 comments
I need a solution Is it possible to create a single image that can be deployed to different model computers? Where I work, we use HP Compaq workstations. Every time we get the newest ...
Forum Discussion by WildFandango | 13 Jun 2007 | 2 comments
I need a solution I am trying to work out a automated way of imaging our new computers when they come in.  i think I have a good grasp on app installation, security patches, etc.  I am ...
Forum Discussion by Mac_dm | 13 Jun 2007 | 1 comment
I need a solution Hello    I have the ghost server installed and 2 Vista machines which are to be clients. My first question is -- with the ghost console I cannot remotely install the ...
Forum Discussion by taffy | 13 Jun 2007 | 1 comment
I need a solution Hi , I work a an University and making an iamge for next years freshamn system using SS2.  I can make the image fine but when I use ghostwalker to edit the SID # ...
Forum Discussion by rdemello | 13 Jun 2007 | 1 comment
I need a solution Following on from https://forums.symantec.com/syment/board/message?board.id=109&message.id=4747  .   I assume no one checked after I replied (as it ...
Forum Discussion by CMTout | 13 Jun 2007 | 18 comments