Video Screencast Help

Ghost Solution Suite

Results for Ghost Solution Suite

I need a solution Hi,   I have just purchased GSS 2.0 and installed the Ghost console onto a Vista Businees laptop, every thing appears to be setup correctly as im able to view ...
Forum Discussion by MadCantab | 23 Jul 2007 | 1 comment
I need a solution Hi There I used to use a different version of Ghost from Ghost Solutions Suite V2 in my previous job. The old version came with 3com Boot services which enabled ...
Forum Discussion by Garageflowers | 23 Jul 2007 | 1 comment
I need a solution    Just got the newest version of HP laptop, 6515b.  PXE boots fine to the network and downloads the Ghost software but freezes up on the opening Ghost blue screen.  ...
Forum Discussion by Mike Gardner | 23 Jul 2007 | 3 comments
I need a solution We want to image our developer machines.  It takes several hours to deploy them manually. They are HP desktops with NO floppy drives so I cant create ghost boot ...
Forum Discussion by Admin Contact | 23 Jul 2007 | 20 comments
I need a solution I'm an end user of the Ghost console on our corporate network. Our systems department performed the semi-annual fire test on our compter center during summer ...
Forum Discussion by unclebump | 23 Jul 2007 | 2 comments
I need a solution I have images created for some HP desktop computers, I used them 3 weeks ago with no problems.  Today I had to push the image (that works) to another machine, no ...
Forum Discussion by npurcell | 23 Jul 2007 | 8 comments
I need a solution Hi, Here's the situation, there is a Ghost Server and a startup floppy, which works fine for T60. It boots, seeks for the server on the network and lets ...
Forum Discussion by sic | 23 Jul 2007 | 0 comments
I need a solution When trying to load Ghost 2003 build 793, I receive and error and it won't start ghost. I have included the error file that is generated by Ghost. Looking for any ...
Forum Discussion by Neil Bates | 23 Jul 2007 | 10 comments
I need a solution I am using GSS 1.1 and have noticed that the client has installed om some machines but not on others, even though they are of the same make and model. In the Logs its ...
Forum Discussion by dilbert | 23 Jul 2007 | 3 comments
I need a solution I am using GSS1.x. When  try to Ghostcast using the universal driver, it is VERY slow, and usually times out. So I tried using the Intel E1000.dos driver off the ...
Forum Discussion by rockh1 | 21 Jul 2007 | 5 comments