Video Screencast Help

Ghost Solution Suite

Results for Ghost Solution Suite

I need a solution I have created an image of a laptop that is stored onto 4 seperate CDs (no DVD burner on the laptop).  Is there a way to combine the 4 seperate CDs onto a single DVD ...
Forum Discussion by DruCru | 27 Jun 2007 | 2 comments
I need a solution All, I am using Ghost Suite 8.2. I created a network boot disk using boot disk wizard. The new PCs I wish to image are configured with Broadcom NetXtreme ...
Forum Discussion by therealkman | 27 Jun 2007 | 6 comments
I need a solution Hello all,   I am pretty new to Ghosting altogether and was wondering about how to do a couple of things.   1. Pull an Image from a client PC over the ...
Forum Discussion by Eric in IT | 27 Jun 2007 | 4 comments
I need a solution I am trying to image 30 computers that have sucessfully imaged before (on this server, I have recently moved GSS) and now they will not start the Ghost cast.   ...
Forum Discussion by James Haigh | 27 Jun 2007 | 5 comments
I need a solution Is there a way to have the ghost console client report back to the Ghost Console through a WinPE 2.0 environment?   I'm looking for a way to centrally ...
Forum Discussion by sanfilti | 27 Jun 2007 | 3 comments
I need a solution I am trying to install ghost on an itanium server running Windows Server 2003 64 bit. The installation finishes successfully, but when I try to run the ghost ...
Forum Discussion by bc300 | 27 Jun 2007 | 2 comments
I need a solution chkdsk /r yields no errors   This is Ghost 11 (via console or via diskettes). 0 ...
Forum Discussion by jsalter | 26 Jun 2007 | 1 comment
I need a solution Hello everyone,   We are upgrading from version 8.0 to GSS 2.0. Our old server was problematic and there seem to be issues with the database. We have a brand ...
Forum Discussion by Walter L. | 26 Jun 2007 | 7 comments
I need a solution Trying to clone Dell GX280 Optiplex machines. I have created an image and split the image to write to CDs. When I try to clone from the CDs, I get the message: ...
Forum Discussion by hometechgal | 26 Jun 2007 | 2 comments
I need a solution I have had 2 images that I have been trying to save to my image server and it stops at 33 percent and won't go on. There is no error message, nothing.  The nic is ...
Forum Discussion by npurcell | 26 Jun 2007 | 2 comments