Video Screencast Help

Ghost Solution Suite

Results for Ghost Solution Suite

I need a solution I am having trouble trying to install the Ghost client remotely to some workstations. When i view the logs it states "Logon Failure" Can anyone explain why ...
Forum Discussion by dilbert | 04 Jul 2007 | 2 comments
I need a solution Hi, I'm currently running ghost 8.0 on one of our servers and have recently received notification of an upgrade to ghost suite 2.0.  Having downloaded the new ...
Forum Discussion by Salm0n | 04 Jul 2007 | 1 comment
I need a solution I have created a boot floppy and USB Drive from the Ghost Boot Wizard- is it possbile to create a boot floppy/USB drive for a number of nic's?  Which could be ...
Forum Discussion by Milford Boy | 03 Jul 2007 | 1 comment
I need a solution I am trying to create an image of Vista Enterprise PC. I am using Dell GX745 computer. I am using Windows 2003 server as console PC.   I installed Ghost Solution ...
Forum Discussion by kthapa | 03 Jul 2007 | 1 comment
I need a solution I have a computer that has no keyboard or monitor. It has a serial port to which I have a laptop connected. I view the activity on the console of this ...
Forum Discussion by DaveK | 03 Jul 2007 | 1 comment
I need a solution Hello all,   We just purchased GSS 2.0 after using Ghost 8.0 corporate for a few years. I am using console to re image a lab of 30 computers. I had trouble ...
Forum Discussion by Mr. T | 03 Jul 2007 | 1 comment
I need a solution  After removing the Ghost client using add-remove programs from the Control Panel, I get the following error on re-boot: "Cannot find Ginastub.dll, contact the ...
Forum Discussion by Mike Gardner | 03 Jul 2007 | 2 comments
I need a solution Hello, I have several new Dell Latitude D830 notebooks. They came with integrated Broadcom BCM57XX Gigabit Ethernet cards. I am using Symantec Ghost Solution ...
Forum Discussion by ckloote | 03 Jul 2007 | 4 comments
I need a solution I am running GSS 1.1 and cannot locate Ghost.exe? Any Ideas? 0 Ooops found it!! Problem ...
Forum Discussion by dilbert | 03 Jul 2007 | 1 comment
I need a solution Does anyone know how long a deploy ai task will wait before a computer/user logs in?   I created a AI Package and this works fine, but if i execute a task and ...
Forum Discussion by maaikez | 03 Jul 2007 | 2 comments