Video Screencast Help

Ghost Solution Suite

Results for Ghost Solution Suite

I need a solution I am using Console 8.0.0.1003. I use the execute commands to copy and run batches in the ghost partition. I have 2 issues. It will inconsistently not boot " to ...
Forum Discussion by Martin Miller 3 | 22 Jun 2006 | 3 comments
I need a solution I have some brand new Dell PC's that startup and shutdown fine until I load a "remote client" from my Ghost console. After that the PC is slow to ...
Forum Discussion by Paul Munyon | 22 Jun 2006 | 2 comments
I need a solution When a PC is trying to join the domain we get a warning on "Post-configuration status" that states the following: "Failed to join domain WWCS.priv: The ...
Forum Discussion by Matt Jones 4 | 22 Jun 2006 | 5 comments
I need a solution We're trying something new with our deployments, but I'm having trouble with the Console Client's installer not setting up the windows service ...
Forum Discussion by Matt Jones 4 | 20 Jun 2006 | 4 comments
I need a solution At the last weekend I test to create an Image from my servers (system disks) and we had many troubles: 1. two servers hang in the virtual ghost disk and wait for ...
Forum Discussion by Ronald Obermayr | 20 Jun 2006 | 1 comment
I need a solution Is it possible to start the virtual ghost disk with static ip (ip,subnet,def. gateway) ? I want to create an image from the "main ...
Forum Discussion by Ronald Obermayr | 20 Jun 2006 | 8 comments
I need a solution We are using a Windows 2003 SP1 Server with a total of 6 NIC's. One NIC is dedicated to Public (internet) for updates, driver acquisition, etc. with a public IP ...
Forum Discussion by Dale Sydnor | 19 Jun 2006 | 2 comments
I need a solution OS: Server: Win2000 up-to-date PCs: Win XP SP2 GSS: 1.1 While attempting to push an image out to a lab with 30 PCs, the PCs will starting showing ...
Forum Discussion by Chris Lutz | 19 Jun 2006 | 1 comment
I need a solution HI Guys I am in the process of setting up GSS 1.1 as our deployment solution. I have installed the suite on a Win 2003 server, read the documentation and had a ...
Forum Discussion by Rob Zanetti | 18 Jun 2006 | 35 comments
I need a solution Hi, I have a Dell PE 2850, with 6 drives, on a PERC/4. The first two are RAID 1, the last four are raid 5. Each RAID group has one partition on the drive. The RAID ...
Forum Discussion by No Name 2 | 16 Jun 2006 | 6 comments