Video Screencast Help

Mail Security for Microsoft Exchange

Results for Mail Security for Microsoft Exchange

I need a solution Hi All, perhaps someone here might be able to shed some light on what's going on.  I have a trial verson of Domino 8.5, 32-bit, running on Windows XP x64 Edition. ...
Forum Discussion by tdgi | 13 May 2009 | 2 comments
I need a solution I am currently running Symantec Mail Security for Exchange with the Premium Anti Spam add-on and am having issues ever since a power outage we experienced last week.  ...
Forum Discussion by Joe Kauffman | 11 May 2009 | 4 comments
I need a solution Here's the scenario: MS cluster with MS exchange and SMSMSE (Symantec Mail Security for Microsoft Exchange). They're having problems with the Exchange ...
This issue has been solved
Forum Discussion by mon_raralio | 11 May 2009 | 2 comments
I need a solution We had a problem with SMSMSE 5.0 (Symantec Mail Security for MS Exchange). This is also an antivirus-only software. The current setup is a clustered environment ...
Forum Discussion by mon_raralio | 08 May 2009 | 3 comments
I need a solution Hello everyone, I crashing my head trying to install SMSMSE 6.0.8  (and 6.0.7) in my environment: - Windows Server 2003 X64 - Exchange 2007 SP1 - All roles ...
Forum Discussion by MarkV2 | 06 May 2009 | 14 comments
I need a solution "If you set up your own LiveUpdate server, you must edit the LiveUpdate configuration for Mail Security to point to the local LiveUpdate server." ...
Forum Discussion by VladeZ | 26 Mar 2009 | 2 comments
I need a solution I have this software loaded on exchange 2007 running on server 2008.  I see a brightmail error in the event log: Log Name:      Application Source:        ...
Forum Discussion by jweek | 17 Mar 2009 | 2 comments
I need a solution Hi, Is there a way to execute a Powershell script from Workflow Solution? The script function (scripting.dll) only allow you to run vb.net, c# and jscript. ...
Forum Discussion by micaelaman | 02 Mar 2009 | 7 comments
I need a solution Hi, I have been battling this issue at 2 client sites in an SBS 2003 environment since last June. Any time Mail Security (any of the 6.0 versions & ...
Forum Discussion by FTCRI | 22 Feb 2009 | 5 comments
I need a solution In our security model, none of us working with Exchange Server 2007 are Domain Admins, instead Exchange Organization Administrators and members of the local ...
Forum Discussion by jonsmi | 21 Jan 2009 | 1 comment