Video Screencast Help

Mail Security for Microsoft Exchange

Results for Mail Security for Microsoft Exchange

I need a solution Hi all, I currently have a 2003 SBS server running Mail security for exchange 6.5. The antispam has come up for renewal and on trying to apply the new license and ...
Forum Discussion by gmetcalfe | 30 Jun 2016 | 2 comments
I need a solution Hi, I'm trying to find a way to block inbound macro-enabeld .doc and .xls files from passing through SMSMSE. I have created the following content ...
Forum Discussion by ronr | 26 Jun 2016 | 2 comments
Symantec Mail Security for Microsoft Exchange's quarantine has a few areas that could stand for some improvement. After quarantining a specific attachment type to stop 0day obfuscated Trojan downloaders, I found that I could not release ...
Idea by nospamplz | 21 Jun 2016 | 0 comments
I need a solution Hello, i have a content filtering rule which block all ZIP files. i want to have an exception for one external sender. do you think it's possible ? ...
Forum Discussion by willstgab | 20 Jun 2016 | 1 comment
I need a solution My SMSMSE does not appear to be filtering any spam.  When I try to access the spam scoring settings in the premium anti-spam section, I cannot scroll down that far.  I ...
Forum Discussion by Terry Forczek | 10 Jun 2016 | 1 comment
I need a solution Hi All, We have SBS 2008r2 with Exchange 2007 and running SMSME 7.5.3.100. We have noticed that we are getting may viruses coming in and SMSME is not detecting ...
Forum Discussion by JJACHANT | 28 May 2016 | 1 comment
Mail Security for Exchange 7.5.2 and 7.5.3 does not log Configuration change details. It does log when changes are saved but does not provide details of the change. This would be good information to log for auditing purposes. (Products, Mail ...
Idea by Mark Hallowell | 27 May 2016 | 0 comments
I need a solution Hi, Here is the query, 1. How the does SMSMSE receives the Virus Definitions? 2.Can i configure just one exchange server to go out and get the definitions ...
This issue has been solved
Forum Discussion by kaybee | 26 May 2016 | 2 comments
I need a solution Hi, Got this error when i tried enable the SPA on SMSMSE please assist. Kind regards, 1 ...
This issue has been solved
Forum Discussion by kaybee | 26 May 2016 | 3 comments
I need a solution I've had this problem since the early 12.1 versions. I am currently running Symantec Mail Security for Microsoft Exchange v 7.5.3.100 on W2K8 R2 SP1 and ...
Forum Discussion by Tim Uckotter | 12 May 2016 | 0 comments