Video Screencast Help

Messaging Gateway

Results for Messaging Gateway

I need a solution Hi, We used LDAP AD with GC.  I've configured it successfully and in it's default form, it validates email addresses fine. However, we have a bunch ...
Forum Discussion by Minke | 25 Aug 2010 | 1 comment
Backup are running correctly. When we try to run Full Backup using web interface, we receive error message after 5 minutes : "Cannot backup the database on the local host. Error: Other instances of db-backup must be running, exiting" This ...
Idea by Scorp | 25 Aug 2010 | 1 comment
I need a solution I am having a problem accessing the SBG web interface on an 8.0 machine. While I was trying to configure the certificate for the server I selected No Certificate in ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Chrisrat | 24 Aug 2010 | 20 comments
I need a solution I have two control centers, each with two scanners.  I want to move all of the scanners to a single control center, freeing up one of the CC's for other work.   ...
Forum Discussion by Cricket17 | 24 Aug 2010 | 2 comments
I need a solution We've just moved from SBG 8.14 to 9.0 (appliance running on Linux). The following day, I've got these on my email: Error 1: ======================= ...
Forum Discussion by mon_raralio | 23 Aug 2010 | 5 comments
I need a solution We are having a problem when attempting to release legitimate emails from spam quarantine in Brightmail Gateway 9.0.1. If the email is addressed to 25 or less ...
Forum Discussion by Yavcoaz | 23 Aug 2010 | 5 comments
I need a solution Hi, We are trialling BMG to replace Trend Micro's IMSVA. Our email system is currently setup as follows MX servers (which are our own development of ...
Forum Discussion by Minke | 22 Aug 2010 | 12 comments
I need a solution Hi I will upgrade SMSMTP to Symantec Brightmail Gateway 9.0.1.    There are 4 IP addresses in Symantec Brightmail Gateway,  I list our information below:   ...
Forum Discussion by Thomas Lau | 22 Aug 2010 | 1 comment
I need a solution I'm doing a novell gw 6.5 to Exchange 2010 migration I'm trying to detect using LDAP filter which smtp mailboxes are on exchange and which are still on ...
Forum Discussion by Limey | 20 Aug 2010 | 1 comment
I need a solution Hello - I cannot get the DKIM feature of the SBG 9.0.1-10 to work correctly. I keep getting signature not found. Here are the headers from yahoo: ...
Forum Discussion by Robert BOllinger | 20 Aug 2010 | 0 comments