Video Screencast Help

Messaging Gateway

Results for Messaging Gateway

Removed.  Duplicate. (Security, Messaging Gateway, Best Practice, Configuring, Features, Rules) () Removed.  Duplicate. Symantec,Messaging Gateway,Best Practice,Configuring,Features,Rules ...
Idea by Cricket17 | 08 Jul 2010 | 0 comments
I need a solution Hi , i have Brightmail Gateway Version 9.0.1 (SMS 8340), i added hosts that can access the control panel and since then , i couldnt log in , Getting the msg "Your ...
This issue has been solved
Forum Discussion by orenk | 08 Jul 2010 | 3 comments
I need a solution I need help for allow one especied user (my CEO) to release your emails quarantine summary. How a enable this?   0 ...
Forum Discussion by Daividdi | 08 Jul 2010 | 2 comments
I need a solution Hi! Symantec Brightmail Gateway 9.0.1-10. Something wrong with logs. When I try to view scanner, control center or any other logs I get a message "Cannot ...
Forum Discussion by kosmachev | 07 Jul 2010 | 1 comment
I need a solution Checking to see what would be the easiest way to build a 2nd SBG that will at our Hot Site.  Since our SBG is running on VMWare, our current thought is to ...
This issue has been solved
Forum Discussion by mrmuggyd | 07 Jul 2010 | 3 comments
I need a solution Hi, We have installed a brightmail appliance v9.01.2. As it supposed to, it blocks some e-mails due to some dictionaries like profanity etc. Some mails are ...
Forum Discussion by nia | 06 Jul 2010 | 4 comments
I need a solution We are having troubles with emails sent by Symantec to our Company.. Those mails never arrived...and after 12 hours the bounce received by Symantec sender seys: ...
Forum Discussion by egv | 02 Jul 2010 | 5 comments
I need a solution We have a large number of Chinese-spam messages that are not being flagged as spam.  I have attached a couple of the messages to this email – can someone please ...
Forum Discussion by tom_nasdaqomx | 02 Jul 2010 | 5 comments
I need a solution Dear All, I just install brightmail message filter with posfix under CentOS The issue is the message notification not running. Anybody have able to make the ...
Forum Discussion by Hadi-DJ | 02 Jul 2010 | 3 comments
I need a solution Hi everyone. I have a curious problem regarding email attachments. When a Solaris 10 server sends mail thru Brightmail Gateway the attachment (textfile.txt) is ...
Forum Discussion by mailm | 01 Jul 2010 | 3 comments