Video Screencast Help

Symantec Management Platform (Notification Server)

Results for Symantec Management Platform (Notification Server)

I need a solution Hi Floks, Could you please advise on the below data why backup is not happend and give the permenat solutions what need to be do? For client server ...
Forum Discussion by Jayaprakash.m | 02 Mar 2017 | 0 comments
I need a solution Silly / stupid question. In console when I click on a PC object and open up the "Software" tab on the bottom right, I am presented with a list of ...
Forum Discussion by Iskyfly | 02 Mar 2017 | 3 comments
I need a solution I'm trying to install Symantec Endpoint Protection Integration Component to Symantec Endpoint Protection Ver.12.1.6. Before installing it, I Installed Symantec ...
This issue has been solved
Forum Discussion by fHayato Kuniie | 28 Feb 2017 | 4 comments
I need a solution Hey everyone We are running our Altiris Mangement server with version 7.6 HF7. We have around 83 site servers spread all over the country and the locations not ...
Forum Discussion by Dwaipayan.Basu@... | 23 Feb 2017 | 3 comments
I need a solution Hi all.  I installed Symantec Installation Manager (SIM) is included in "Symantec platform and solutions" Ver.7.1.190 to following environment.  OS: ...
This issue has been solved
Forum Discussion by fHayato Kuniie | 23 Feb 2017 | 2 comments
I do not need a solution (just sharing information) Hi, As part of LCM I was asked by our DBA if we could upgrade the SQL server hosting Altiris from SQL 2008 to 2014. Has anyone ...
Forum Discussion by Stefan S. | 16 Feb 2017 | 1 comment
We have installed SMA on broad variety of Linux releases, but when I installed SMA 7.6 recently on SUSE 13.2 it failed to start. Installation completed pretty smoothly, but agent reported error "INTEGER EXPECTED" and failed to start. I ...
Article by Jan Trnka | 15 Feb 2017 | 0 comments
I need a solution I just upgraded my SMP server from 7.5 to 8.0 where I noticed that there's an http and https link to manually install the Symantec Management Agent.  Can someone ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Clint | 14 Feb 2017 | 1 comment
I do not need a solution (just sharing information) I just upgraded from SMP 7.5 to 8.0 HF5 where I noticed that under the First Time Setup tab, the Solution Licensing section no longer ...
Forum Discussion by Clint | 07 Feb 2017 | 1 comment
I need a solution This is an odd problem affecting only 1 of my Win7 Pro w/SP1 boxes since the issue doesn't occur for the SMC via my SMP 8.0 server, or my other Win7 workstation.  ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Clint | 06 Feb 2017 | 2 comments