Video Screencast Help
We've launched some major improvements to the interface and community structure. Learn about them here!

Web Gateway

Results for Web Gateway

Toronto, ON Tue, 06 November, 2012 - 16:30 - 22:30 EST Recruiting Security Experts Worldwide ...
Event by Elspeth Magoria | 22 Oct 2012 | 0 comments
When SWG detected malware URL, it indicated additional references in "More information" that link to Norton Safe web. However this host is one of sub-domain, Norton Safe Web can't provide enough information. Because current NSW ...
Idea by TSEKI | 18 Oct 2012 | 0 comments
I need a solution We are facing issue with Https traffic, number of user reported that they can’t browse https web site through SWG proxy (time out). Remember we are using wpad file ...
Forum Discussion by Muhammad Ishaq Khan | 18 Oct 2012 | 2 comments
Cyberspace presents an incredible amount of opportunity for today’s organisations. Connectivity, innovation, productivity and collaboration are just some of the benefits on offer. However, cyberspace presents equally significant risks. Those risks can ...
Blog Entry by James Hanlon | 15 Oct 2012 | 0 comments
I need a solution Hi, I've read the install guide and actually installed something like this but I'm not clear on how this is actually supposed to work.  For example a ...
Forum Discussion by Mike Buckley | 15 Oct 2012 | 0 comments
Over the last few weeks we have been working with a number of customers who have large administrative overheads when protecting their IT Infrastructure. When selecting a new service they have either gone to tender or bought an off the shelf ...
Blog Entry by Pritesh J. Chauhan | 11 Oct 2012 | 0 comments
I need a solution Hi, The SWG is deployed in proxy mode. I noticed few websites cannot be accessed at all and SWG comes up with this error: Anyone ever face this error? changing ...
Forum Discussion by ddynzaza | 10 Oct 2012 | 4 comments
I need a solution Hi Guys, We have two SWG 8540 Dell appliances. Users are not able to sign in using WLM (Windows Live Messenger) through SWG. We have configured HTTPS port to be ...
Forum Discussion by Atif | 10 Oct 2012 | 1 comment
I need a solution Hi Guys, I am observing a problem with Google Earth. Google Earth is not being connecting to authentication server when going through SWG appliances. No issue is ...
Forum Discussion by Atif | 05 Oct 2012 | 4 comments
I need a solution   We are using Symantec Web Gateway, version 5.0.3.18. The questions I have regard adding blacklists to be blocked.   First, I have noticed a suspect botnet ...
This issue has been solved
Forum Discussion by valley_girl1919 | 02 Oct 2012 | 5 comments