Video Screencast Help
We've launched some major improvements to the interface and community structure. Learn about them here!

7.x

Results for 7.x

I need a solution I have 2 webservices that are long running that are completely lost when the app pool is recycled by iis.  I have other long running services that don't have this ...
Forum Discussion by beachhawk | 24 Feb 2012 | 0 comments
I need a solution I have a CSV file that is greater than 20MB.  When I try to use the readCSV component or create my own flat file csv generator to read this file, my workflow thread ...
This issue has been solved
Forum Discussion by mlee22 | 22 Feb 2012 | 1 comment
I need a solution Dear All, Does anyone know how I might be able to track SQL Server User logon events on another server via Workflow 7.1? I know that I can get SQL Server to ...
This issue has been solved
Forum Discussion by QuietLeni | 22 Feb 2012 | 2 comments
I need a solution I have 2 Windows Servers - on the first one i have ITMS7.1 and on the second one SD7.1. They are both workgroup servers. The SD server has the Altiris agent and I ...
Forum Discussion by coloup | 22 Feb 2012 | 1 comment
I need a solution First... Sorry for English. :( I have a Workflow project type where users submit requests for approval. Requests are ...
Forum Discussion by LeandroSilva | 21 Feb 2012 | 0 comments
I need a solution Hi folks, having a wierd problem with the Symantec AD Components in Workflow 7.1 SP2. I have several projects that use some of the AD components. The projects will ...
Forum Discussion by Rob Moore | 20 Feb 2012 | 0 comments
I need a solution Dear All, Has anyone tried making SQL Server logins and users in Workflow? If so, was it using the SQL Server Stored Procedure Generator and then using a SP to do ...
This issue has been solved
Forum Discussion by QuietLeni | 20 Feb 2012 | 2 comments
I need a solution I have an account request form that is e-mailed to the helpdesk 6 that I have auto routing to the accounts queue. I use subject of the e-mail to route it. I'm not ...
Forum Discussion by skiierj | 16 Feb 2012 | 4 comments
I need a solution When I unpackage and deploy old projects built in workflow 7.0 on a Workflow 7.1 server it is adding maxRequestLength="2097151" to  <system.web> making ...
Forum Discussion by beachhawk | 15 Feb 2012 | 5 comments
I need a solution Short background. Updated our SMP to 7.1 SP2, also updated Workflow Server and Designer. Problem is old custom build Integrations for the ASDK dont run anymore and ...
This issue has been solved
Forum Discussion by SaschaH | 14 Feb 2012 | 5 comments