Video Screencast Help

Installing

Results for Installing

I need a solution long story short, the SEPM server needed replaced and now that i'm trying to replace the Sylink to get the clients reporting in SylinkMonitor shows the following: ...
Forum Discussion by Bsalyer | 05 Mar 2009 | 6 comments
I need a solution Hello, we have a Windows Server 2003 SP2 with SEP 11 MR4 Management Console installed and working fine. We receive this error trying to install the client: - ...
Forum Discussion by Andrea Giotti | 05 Mar 2009 | 8 comments
I need a solution Just upgraded one machine (WinXP SP3) from Symantec AV 10.1 Enterprise to Endpoint 11 and now I keep getting an annoying popup titled "Smc.exe - No Disk" and ...
Forum Discussion by BillClark | 05 Mar 2009 | 1 comment
I need a solution Is there any ways to do this? Here is my situation I have a few groups and 1 Active directory domain added in clients section. It looks like this: My Company ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Davor Perat | 05 Mar 2009 | 8 comments
I need a solution I have Endpoint Manager and Live Update Administrator running on the same server (servers are limited) but it seems recently the server has been getting overloaded.  ...
Forum Discussion by Bsalyer | 05 Mar 2009 | 9 comments
I need a solution Hi all, I have installed the DHCPlugin in a MS DHCP server and i am halfway configuring it. Can anyone tell what is a DHCP relay agent? I stumble upon this while ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Jeffrey Ong | 05 Mar 2009 | 4 comments
I need a solution Here is a question for all you that are deploying the Network Threat Protection component of SEP 11 with Location Based Policies. We have the corporate desktops ...
Forum Discussion by toko | 05 Mar 2009 | 3 comments
I need a solution Hi all, This is my first post and I'm not sure if this is in the right area. Please let me know if I should be doing this differently. I have DS 6.9 ...
Forum Discussion by Dan Korzenborn | 05 Mar 2009 | 1 comment
I need a solution Hi. We're running Symantec AV 10.1 and we now want to move the system center to a new win2003-server and get rid of the old one. We have about 35 win xp clients ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Rickard Donatello | 05 Mar 2009 | 4 comments
I need a solution I just installed the Endpoint Protection Manager console (11.0.300.2224) on Vista Enterprise x64, and the Home, Monitors and Reports windows are blank. The Policies, ...
This issue has been solved
Forum Discussion by FinlandRobert | 05 Mar 2009 | 4 comments