Video Screencast Help

Patch

Results for Patch

I need a solution I have come across a problem with Service Desk 7 MR2 When I log an incident using the Basic Incident form on behalf of another user.  The user I have logged the ...
Forum Discussion by Desmond Sanders | 02 Feb 2011 | 0 comments
I need a solution hello, I have just one question. My customer wants to use the Patch Management from Altiris, but he has besides the English versions also the Slovak versions (XP, ...
Forum Discussion by rtorvenyi | 02 Feb 2011 | 1 comment
I need a solution Hi I have created my own incident report using SQL.  This report shows the specific fields  and filters based on my special needs.  However when I put this report back ...
Forum Discussion by Desmond Sanders | 02 Feb 2011 | 6 comments
I need a solution My SEPM is version 11.0.6200 the previous package versions I have to push are 11.0.6100 and 11.0.5002. How can I add 11.0.6000 without reinstalling SEPM to the server? ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Joe Johnston | 01 Feb 2011 | 3 comments
I need a solution We recently purchased GSS 2.5 and everything is working fine, however all images that we built and deployed using 7.5 are causing an issue. We are unable to remove ...
Forum Discussion by CLMooreJr | 30 Jan 2011 | 2 comments
I need a solution Have added rules to firewall policy at SEP console and they are not being enforced. No errors we can detect. Create a rule in firewall policy for a specific ...
Forum Discussion by Average Joe | 28 Jan 2011 | 1 comment
Why do I have to have the LiveUpdate Administrator application in order to have SEPM distribute updates to its clients.  It doesn't make sense that it would be separated, or at least it may make sense but it is not user friendly.  For example, when ...
Idea by WeHaveHappyFeet | 28 Jan 2011 | 3 comments
I need a solution Hi, I'm currently updating computers with the newest version (754) and i'm noticing unusually high bandwidth usage on remote computers and the management ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Hannes P | 28 Jan 2011 | 4 comments
I need a solution When I run the latest CCS v10.0 Reporting and Analytics PCU 2010-4, getting an error: Unable to continue the setup. Unable to find Setup.Config For Patch ...
This issue has been solved
Forum Discussion by ahumphries | 27 Jan 2011 | 6 comments
I need a solution Hello. I have been using Altiris Patch Mgmt 7 for 1 year and I cannot figure out how to do this so I thought I would post the question. Is there a way I could ...
This issue has been solved
Forum Discussion by scott.c.walker | 27 Jan 2011 | 3 comments