Video Screencast Help

Education

Results for Education

I need a solution Okay I'm trying to make a multboot CD DVD so that it will load ghost and I can conntect to the server I running from my computer and back up my data. Now I have ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Kuroo | 01 Jun 2010 | 7 comments
I need a solution Hello, We have about 2000 machines with various versions of SAV (including 8, 9, and 10.x) across more than 24 subnets (same LAN).  Manage through SSC without any ...
This issue has been solved
Forum Discussion by pg23db | 25 May 2010 | 9 comments
I need a solution Here is another case of I don’t know what I’m doing. I use ghost suite 2.0 to manage two labs in a training center. I have a few base images that I install client ...
Forum Discussion by newguy77018 | 12 May 2010 | 1 comment
I need a solution Hello all! I am trying to get 11 up and running in my school district. I have one main server and then 2 servers for replication, with embedded databases. One of them ...
Forum Discussion by justcrash | 11 May 2010 | 2 comments
I need a solution Hello, i recently upgraded my PC from windows 7 home 64bit to professional 64bit. This system was running semantic endpoint protection antivirus 11.0.5 and upon ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Slinkeril | 28 Apr 2010 | 14 comments
The following Deployment Solution job assumes that the target machine has at least 2 partitions. The first partition contains the operating system, the other one the Ghost image.   To create the image and hide the partition:   1) Create a ...
Article by Marcello D'Angelone | 23 Apr 2010 | 0 comments
I need a solution Hello, it seems that I got a few nasty trojans etc. (e.g. trojan.gen). Norton couldn't even start scanning in safe mode... (I have Norton 360 3.0). My question: ...
Forum Discussion by pmasner | 21 Apr 2010 | 2 comments
I need a solution We recently purchased a new license for the latest ghost solution suite and installed it on a new server using the certificate keys from the original server. The ...
This issue has been solved
Forum Discussion by IGeorge | 15 Apr 2010 | 10 comments
I need a solution I have been using ghost for years on all types of hardware including laptops with great success. Now imaging dell vostro 1710 & 1720 laptops  at 40-90MB at best. I ...
Forum Discussion by dnovak | 08 Apr 2010 | 1 comment
I need a solution I am using DS 6.9 sp3. I am creating Win7 64 bit images. Ive created my first base, and captured it. When I deploy it to another box, It wont boot, saying BootMgr is ...
Forum Discussion by Gordon Smith 2 | 07 Apr 2010 | 3 comments