Video Screencast Help

SQL

Results for SQL

I need a solution Hi, Organization is being merged.  Fortunately other one is also using SEP.  what would be best approach for a centralized management? Look forward to valuable ...
Forum Discussion by pg23db | 23 Sep 2011 | 2 comments
I need a solution Hi All, I am trying to install Symantec Management Platform (Notification server) on a vertual machine. When I launch symantec installation manager it lists down ...
Forum Discussion by Syed Badi ul Hassan | 17 Sep 2011 | 5 comments
I need a solution Hello all,  I've written a few custom reports in PowerShell which query against a SEP database hosted on MSSQL. These reports work an absolute charm. However, ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Jimsus | 22 Aug 2011 | 6 comments
I need a solution (Hopefully this is posted in the right place) In the main HPCM portal, there are web parts that display alerts of varying kinds.  I've tried purging the event ...
Forum Discussion by Gorlon | 18 Aug 2011 | 1 comment
Probleme Le Manager Symantec Endpoint Protection est installé et configuré pour l’utilisation de la base de données Microsoft SQL. Lors de création de la base de données par l’Assistant de Configuration de Serveur de Gestion, l’erreur suivant ...
Article by Maciej_Jedrzejczyk | 11 Aug 2011 | 0 comments
I need a solution I got a copy of "Symantec™ Endpoint Protection Manager Database Schema Reference" I am trying to pull report directly from AGENT_SYSTEM_LOG_1/2 table ...
Forum Discussion by David Zhao | 09 Aug 2011 | 0 comments
We recently made some Active Directory Group Policy changes to be PCI and FFEIC Audit compliant and in the process broke our Symantec Endpoint Protectionn Management Servers.  We are using Windows 2003 Server Standard and they had their databases running ...
Idea by cdavisii | 02 Aug 2011 | 0 comments
I need a solution Every time my server replicates I get this error like clockwork. The console says it completed successfully but I still get this one error. as shown below; ...
This issue has been solved
Forum Discussion by awbattelle | 05 Jul 2011 | 5 comments
I need a solution I am having issued deleting stale computers from our Deployment Solution.  I am able to to delete one or two computers then I get an error message stating the ...
This issue has been solved
Forum Discussion by randye | 04 Jul 2011 | 3 comments
I need a solution I noticed a login error message on the SQL server that holds the Symantec CMDB but all the Altiris services seem to be running fine. The NS server is on a separate box ...
This issue has been solved
Forum Discussion by kenux | 20 Jun 2011 | 2 comments